Menu Close

Raugiame kopūstus…

Mūsų mažiausieji – tikri šaunuoliai. Pasirūpino, kad žiemą jiems netrūktų vitaminų. Kartu su mokytoja Džuljeta Ašmontiene taip nuoširdžiai raugė kopūstus, kad net aplinkiniams sužadino apetitą. Kasdieninių gyvenimo įgūdžių ugdymas – viena iš pagrindinių vaikų pasiekimų sričių. Taip jie mokomi atlikti kasdieninius šeimos darbus, bendrauti ir rūpintis savo sveikata.

Rauginti kopūstai laikomi vienais geriausių natūralių vitaminų šaltinių žiemos laikotarpiu. Vos 300 g raugintų kopūstų yra vitamino C dienos norma. O tai, kaip visi puikiai žinome, žiemos metu tikrai praverčia, kai siaučia ligos ir silpsta imunitetas. Rauginti kopūstai gerina virškinimą. Juose esančios natūralios rūgštys valo žarnyną, šalina toksinus ir kitas nuodingas, organizmą teršiančias medžiagas, padeda apsisaugoti nuo įvairių ligas sukeliančių bakterijų.

Skip to content